Нашите услуги

МЕДИЕН АНАЛИЗ И АНАЛИЗ НА СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Пента Аспекти предлага услуги в сферата на медийния анализ и анализа на социални медии. Тези инструменти позволяват както количественото, така и качественото измерване на средата, в която клиентът иска да представи своите идеи и продукти. Този тип анализ предлага своевременен поглед и точна информация за клиента относно начина, по който е възприет, както и бързото адаптиране на неговите идеи и стратегии спрямо реални данни за тяхното присъствие в традиционните и социални медии. Медийният анализ позволява проследяването и идентифицирането на специфични тенденции. Пента Аспекти извършва анализ както на медийното отразяване на конкретен продукт и компания, така и на специализирани области от интерес за клиента с цел разработване на препоръки и идеи за следващите стъпки при всяка една комуникационна стратегия.
НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА

Услугите, които предлагаме, са качествено различни от тези на други компании, защото нашите стратегии се базират на детайлно изследване на средата, в която ще бъдат приложени. Ние съчетаваме нашата изследователска дейност с необходимостта на бизнеса да комуникира своите послания, като резултатът е индивидуален подход към всеки клиент, както и ползотворни партньорства с водещи ПР и рекламни агенции. Част от услугите, които предлагаме, включват: корпоративен, политически и личен ПР, връзки с медии, създаване и управление на страници в социални мрежи, организиране на промоционални и други корпоративни събития, създаване на медийно съдържание и много други.
НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

ПОЛИТИЧЕСКИ АНАЛИЗ

Данните за влиянието върху бизнеса на постоянно променящата се политическа обстановка на местно и международно ниво са необходима информация при разработването на всяка стратегия. Експертното изследване на влиянието на определени политики, политически събития или особености от международната политика предоставя изключително важни насоки при вземането на решения. Пента Аспекти предлага експертен политически анализ, както и анализ на предстоящи и съществуващи законопроекти и тяхното влияние върху определени сфери от интерес за клиента.
НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ И СЕМИНАРИ

Пента Аспекти организира събития, семинари и пресконференции, като води и подпомага, според изискванията на клиента, всички свързани с тях дейности. Може да разчитате на нас за всеки един елемент от организацията – от разработката на самата идея за формата на събитието, до всички следващи детайли, включително проследяване на отзвука в медиите. Ние ще ви предоставим ясен бюджет и детайлен график за изпълнение.
НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

МЕДИЕН МОНИТОРИНГ

Предлагаме медиен мониторинг на печатни, регионални и онлайн издания, достъпни в дигитален и хартиен формат. Докладите се оформят според изискванията на всеки клиент – без излишна информация и с възможност за прецизен избор на параметри, включително списък с медии и журналисти. Така ние ще ви спестим време и усилие, без да правите компромис с качеството на услугата, която достига до вас.
НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

ИМАТЕ ВЪПРОС ИЛИ ЖЕЛАЕТЕ ДА СЕ СРЕЩНЕМ?